5 СОВЕТИ ЗА УСОГЛАСУВАЊЕ НА ДРВЕНИТЕ ПОДОВИ СО МЕБЕЛОТ

5 СОВЕТИ ЗА УСОГЛАСУВАЊЕ НА ДРВЕНИТЕ ПОДОВИ СО МЕБЕЛОТ

За правилен избор на под за вашиот дом, дизајнот и бојата на мебелот имаат голема улога. Секој избор на дрвен под може да се комбинира со различен дизајн, боја на мебел и декор. Под со топли тонови, создава совршена атмосфера за да се совпадне со кадифен килими,...
Идеално решение за под во домот – Трослоен паркет (инженеринг паркет), масивен паркет или ламинат

Идеално решение за под во домот – Трослоен паркет (инженеринг паркет), масивен паркет или ламинат

Кога го уредувате домот водите евиденција за секоја ситница која придонесува за негова автентичност и удобност. Како што ви е битно каква боја ќе бидат ѕидовите и мебелот, уште поважно е и каков вид на под ќе примените во просториите. ТРОСЛОЕН ПАРКЕТ (инженеринг...