ПОДОВИ

СПОРТСКА ОПРЕМА

АКСЕСОРИС

ПОМОШНИ МАТЕРИЈАЛИ

  • Лепила, лакови, репаратур и самонивелирачки маси на цементна основа 

За да постигнете врвен квалитет на изведба, потребни Ви се материјали од реномирани производители, а тоa се нашите долгогодишни соработници.

*Разни типови на лепила и лакови, маси за израмнување и репарација, прајмери…

*Tarkett, APU – Збогатете го крајниот ефект на подовите и Вашиот простор со производи од програмите на Tarkett, APU.
Тие Ви нудат разни типови на аголни, преодни, завршни и теписонски лајсни изработени од дрво, медијапан, ПВЦ, метал, како и други типови на додатоци за оплеменување на ентериери.

*SPM – Пластични аголни и подолжни одбојници, ѕидни заштитници, апликации за ѕидови, врати и мебел.