ПОДОВИ

СПОРТСКА ОПРЕМА

АКСЕСОРИС

ПОМОШНИ МАТЕРИЈАЛИ

  • Лепила, лакови, репаратур и самонивелирачки маси на цементна основа 

*Паркети (TarkettFloor Experts) и Ламинати (Tarkett) Ако барате елегантно и трајно решение за вашиот под, дрвениот под е правиот избор. Секој купец може да го пронајде својот паркет во широкиот асортиман на масивни и готови инженеринг паркети.

*Теписони ( Tarkett , Vorwerk,  Infloor ) Теписонски подни облоги ви нудат топлина , пријатно чувство и практичност. Нивната предност пред другите подови е нивната звучна изолација и луксузен изглед.
*ПВЦ и Линолеум подови (Tarkett) ПВЦ и линолеум подните облоги се исклучително издржливи, удобни и топли. Погодни за скоро сите простории, како за комерцијални така и за резеденцијални објекти. Дополнително Линолеумот е и природен материјал кој со своите карактеристики создава природна средина.
*ЛВТ (луксузни винилни плочи) ( TarkettСистеми на база на полиуретани и епоксиди со својства за најсложени услови, вклучувајки отпорност на удари , абразија, агресивни хемикалии и термички оптеретувања. Одличен избор за подови каде хигиената и издржливоста се од големо значење.
*Спортски подови(Tarkett, Kraiburg) Системи на подови од префабрикувана гума , ЕПДМ гранули , полиуретани и акрил. Совршени решенија за беспрекорни, безбедни и современи спортски активности.