ПОДОВИ

ЛВТ (луксузни винилни плочи)

Под од  ЛВТ (луксузни винилни плочи) ( Tarkett ) достапно во форма на плочи или даски. Достапни ви се широк спектар на дезени, бои и стилови, а модуларноста ви нуди можност за различни комбинации