ПОДОВИ

ПАРКЕТИ и ЛАМИНАТИ

Паркети (Tarkett, Floor Experts) и Ламинати (Tarkett) Ако барате елегантно и трајно решение за вашиот под, дрвениот под е правиот избор. Секој купец може да го пронајде својот паркет во широкиот асортиман на масивни и готови инженеринг паркети.