ПОДОВИ

  • Паркет (Tarkett, HARO, DIN)
  • Теписони
  • PVC и Линолеум подови (Tarkett)
  • Наливни подови (Viacor, MAPEI)
  • Спортски подови

СПОРТСКА ОПРЕМА

АКСЕСОРИС

ЛЕПАЦИ

  • Лепаци, лакови, репаратур и самонивелирачки маси на цементна основа (MAPEI)

*Паркет (Tarkett, HARO, DIN) Ако барате елегантно и трајно решение за вашиот под, дрвениот под е правиот избор. Секој купец може да го пронајде својот паркет во широкиот асортиман на масивни и готови инженеринг паркети.

*Теписони (Vorwerk, INFLOOR, Burmatex, Tarkett) Теписонски подни облоги ви нудат топлина , пријатно чувство и практичност. Нивната предност пред другите подови е нивната звучна изолација и луксузен изглед.

*ПВЦ и Линолеум подови (Tarkett) ПВЦ и линолеум подните облоги се исклучително издржливи, удобни и топли. Погодни за скоро сите простории , како за комерцијални така и за резеденцијални објекти. Дополнително Линолеумот е иH природен материјал кој со своите карактеристики создава природна средина.

*Наливни подови (Viacor, MAPEI) Системи на база на полиуретани и епоксиди со својства за најсложени услови, вклучувајки отпорност на удари , абразија, агресивни хемикалии и термички оптеретувања. Одличен избор за подови каде хигиената и издржливоста се од големо значење.

*Спортски подови (Tarkett, Viacor, MAPEI, Kraiburg) Системи на подови од префабрикувана гума , ЕПДМ гранули , полиуретани и акрил. Совршени решенија за беспрекорни, безбедни и современи спортски активности.