ПОДОВИ

ПАРКЕТИ и ЛАМИНАТИ

Паркет (Tarkett, HARO, DIN) Ако барате елегантно и трајно решение за вашиот под, дрвениот под е правиот избор. Секој купец може да го пронајде својот паркет во широкиот асортиман на масивни и готови инженеринг паркети.