ПОДОВИ

НАЛИВНИ ПОДОВИ

Наливни подови (Viacor, MAPEI) Системи на база на полиуретани и епоксиди со својства за најсложени услови, вклучувајки отпорност на удари , абразија, агресивни хемикалии и термички оптеретувања. Одличен избор за подови каде хигиената и издржливоста се од големо значење.