ПОДОВИ

СПОРТСКИ ПОДОВИ

Спортски подови (Tarkett, Viacor, MAPEI, Kraiburg) Системи на подови од префабрикувана гума , ЕПДМ гранули , полиуретани и акрил. Совршени решенија за беспрекорни, безбедни и современи спортски активности.